Η Προκήρυξη

Categories: Uncategorized

Ελήφθη από τον Μάρσαλ Βίαν Σάμμερς, 6 Ιουλίου 2006, Μπώλντερ, Κολοράντο ΗΠΑ

 Υπάρχει ένα Νέο Μήνυμα του Θεού στον Κόσμο.

Προέρχεται από τον Δημιουργό όλης της ζωής.

Έχει μεταφραστεί στην ανθρώπινη γλώσσα και κατανόηση διαμέσου της Αγγελικής Παρουσίας που επιβλέπει αυτόν τον κόσμο.

Συνεχίζει τη μεγάλη σειρά μεταδόσεων από τον Δημιουργό που έχουν λάβει χώρα κατά τη διάκεια αιώνων και χιλιετιών.

Είναι ένα Νέο Μήνυμα για αυτόν τον καιρό και για τους επόμενους καιρούς.

Εκπληρώνει τα προηγούμενα μεγάλα Μηνύματα που έχουν δοθεί στην ανθρωπότητα, ωστόσο αποκαλύπτει πράγματα που δεν έχουν φανερωθεί στην ανθρωπότητα ποτέ, διότι η ανθρωπότητα αντικρύζει τώρα μια σημαντική και επικίνδυνη σειρά προκλήσεων, εντώς του κόσμου και πέρα από τον κόσμο.

Το Νέο Μήνυμα του Θεού υφίσταται εδώ για να αφυπνίσει, να ενδυναμώσει και να προετοιμάσει την ανθρώπινη οικογένεια – άτομα από όλα τα έθνη και όλες τις θρησκευτικές παραδόσεις, άτομα απ΄όλες τις φυλές, απ΄όλες τις ομάδες, και όλων των προσανατολισμών.

Έχει έρθει σε έναν καιρό μεγάλης ανάγκης, ένας καιρός που θα έχει σοβαρότατες συνέπειες.

Προετοιμάζει τους ανθρώπους για πράγματα που δεν έχουν καν αναγνωριστεί ακόμα.

Είναι προφητικό επειδή αφυπνίζει τους ανθρώπους και προς τα Μεγάλα Κύματα αλλαγής που έρχονται στον κόσμο, και προς τη θέση της ανθρωπότητας στο Σύμπαν, ιδιαίτερα όσον αφορά την επαφή της με άλλες φυλές.

Το Νέο Μήνυμα επικαλείται την πνευματική παρουσία μέσα στον καθένα – τη μεγάλη προίκιση της Γνώσης που έχει δοθεί σε όλη την ανθρώπινη οικογένεια, και η οποία πρέπει τώρα να καλλιεργηθεί, να ενισχυθεί και να ανέλθει.

Μιλάει για τη μεγάλη πνευματική ανάγκη του ατόμου – την ανάγκη για σκοπό, νόημα και κατεύθυνση.

Απευθύνεται προς τις σπουδαίες σχέσεις που οι άνθρωποι είναι ικανοί να χτίσουν ο ένας με τον άλλον, σχέσεις που αντιπροσωπεύουν τον ανώτερο σκοπό τους στη ζωή.

Απευθύνεται στις ανάγκες του κόσμου και στις ανάγκες του μέλλοντος. Έτσι φέρνει σκοπό και αναγνώριση, ένωση και συνεργασία, σοφία και δύναμη σε όλους που μπορούν να το λάβουν, να το μάθουν, να ακολουθήσουν τα βήματά του, να το συνεισφέρουν σε άλλους και να μοιραστούν τη σοφία του υπηρετώντας άλλα άτομα, οικογένειες, κοινότητες, έθνοι και όλον τον κόσμο.

Λάβετε αυτήν την Ευλογία.

Μάθετε περί το Νεό Μήνυμα του Θεού.

Συνειδητοποιήστε ότι θα επιβεβαιώσει ό,τι είναι αληθινό εντώς των τωρινών παραδόσεών σας, και θα απευθυνθεί στη βαθύτερη σοφία που ήδη κατέχετε.

Θα μιλήσει στη καρδιά σας, μέχρι και πέραν των σκέψεων και των πεποιθήσεών σας, και των σκέψεων και των πεποιθήσεων του πολιτισμού σας και του έθνους σας.

Λάβετε αυτό το δώρο και μάθετε απ΄αυτό με υπομονή, κάνοντας τα βήματα της γνώσης, μαθαίνοντας τη σοφία της Ευρύτερης Κοινότητας και αναγνωρίζοντας την ισχύ της Μοναδικής Πνευματικότητας της ανθρωπότητας, προκειμένου τούτη να ενωθεί, να δυναμώσει και να προετοιμαστεί για να αναγνωρίσει και να διαπλεύσει τους δύσκολους καιρούς που έρχονται.

Λάβετε το Νέο Μήνυμα με το κάλεσμά του για την διατήρηση και την ενδυνάμωση της ανθρώπινης ελευθερίας, συνεργασίας και υπευθυνότητας, διότι χωρίς αυτό το Νέο μήνυμα, η ανθρωπότητα αντικρύζει μια σφοδρή και απότομη παρακμή.

Η ανθρωπότητα κινδυνεύει να χάσει την ελευθερία της και την κυριαρχία της αυτού του κόσμου σε επεμβατικές δυνάμεις από το Σύμπαν.

Χωρίς αυτό το Νέο Μήνυμα, το ανθρώπινο πνεύμα θα παραμείνει κοιμισμένο, και οι άνθρωποι θα ζουν ζωές απελπισίας, ανταγωνισμού και διαμάχης.

Είναι η βούληση του Δημιουργού για την ανθρωπότητα να αναδυθεί στα πλαίσια της Ευρύτερης Κοινότητας νοήμονος ζωής στο Σύμπαν ως μια ελεύθερη και ανεξάρτητη φυλή – ως μια ισχυρή φυλή, ως μια ενωμένη φυλή, ως μια φυλή που είναι ικανή να διατηρήσει την πολιτιστική ποικιλία της, ενώ τιμάει τη βαθύτερη δύναμη και τον απώτερο σκοπό που θα κρατήσουν την ανθρώπινη οικογένεια ισχυρή, που θα συντηρήσουν τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα και την δημιουργικότητά της.

Το Νέο Μήνυμα του Θεού παρουσιάζει μια καινούργια ευκαιρία  για πρόοδο στο μέλλον, αλλά για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να επιζήσετε. Πρέπει να επιβιώσετε τους δύσκολους καιρούς που έρχονται, και πρέπει να επιβιώσετε τον ανταγωνισμό από πέραν του κόσμου, όσον αφορά ποιος θα κυριαρχήσει αυτόν τον κόσμο και το πεπρωμένο του.

Ο καθένας χρειάζεται να αναγνωρίσει πως έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανακαλύψει τη βαθύτερη Γνώση που ο Θεός του έχει χαρίσει – τη Γνώση που περιέχει το σκοπό του, το νόημά του και την κατεύθυνσή του, και τα κριτήρια για όλες τις σημαντικές σχέσεις του.

Υπάρχει ένα Νέο Μήνυμα του Θεού για το άτομο, και υπάρχει ένα Νέο Μήνυμα του Θεού για ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι εδώ τώρα.

Ο Αγγελιοφόρος χρειάστηκε πολύ καιρό για να το παραλάβει, επειδή το Μήνυμα είναι πολύ εκτεταμένο.

Τιμήστε λοιπόν εκείνον που έχει έρθει για να φέρει το Νέο Μήνυμα στον κόσμο.

Είναι ένας ταπεινός άνθρωπος.

Έχει αναπτύξει την απαραίτητη σοφία για να αναλάβει μια επιχείρηση τέτοιου μεγέθους, και έχει σταλθεί στον κόσμο με αυτόν τον σκοπό.

Λάβετέ τον.

Κατανοήστε τον.

Ωστόσο μην τον εξυψώνετε.

Δεν είναι ένας θεός. Είναι ένας Αγγελιοφόρος που φέρνει το Νεό Μήνυμα του Θεού στον κόσμο.

Αυτή είναι η στιγμή, τώρα.

Ηδού η μεγάλη ευκαιρία.

Αυτή είναι η απάντηση στις προσευχές των ανθρώπων παντού στον κόσμο – προσευχές μέσο κάθε θρησκείας, μέσο κάθε έθνους και πολιτισμού, προσευχές για σοφία, δύναμη, ενότητα, ελευθερία και λύτρωση.

Παραλάβετε το Νέο Μήνυμα τώρα.

Έχει φτάσει, και ήρθε ακριβώς τη σωστή στιγμή.

Η Προκήρυξη σε PDF

Author: admin